22 Şubat 2012 Çarşamba

kitapyurdu siparişlerim




                         Yepyeni cici siparişlerim...Sabırsızlanıyorum okumak için..Bi gün filmini izledim,bence tam bir fiyasko.Umarım kitapta öle değildir.

5 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

merhabalar :)
ne hoş bir sayfa bu böyle:)
sıcacık samimi ve içten..
sevve seve izliyorum hemen.
bende sizi bekliyorum sayfama..
kucak dolusu sevgi eşliğinde..
:)

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Merhaba..
Yorumunuz için teşkkr edrm.düşünceleriniz çok mutlu etti beni gerçektenn..Böyle güzel yoruma sahip birinin blogunu izlemeye almam mı hiç? izlemedeyim artık sizi..=)
Benden de kucak dolusu sevgiler

Adsız dedi ki...

Slm Hüsnü Arkanın kitabını ben beğendim cd'si zaten bonusu,kitabı ilk çok severek takip ettiğim (Eminim sende beğenirsin)http://yolunneresindeyim.blogspot.com/2011/12/minonun-siyah-gulu.html adlı blogta gördüm şarkıyıda dinleyince şarkıda burda http://www.youtube.com/watch?v=1aM6pjghgko tmm dedim okumalıyım.İnsanı etkileyen bir kitap tam Çağan Irmağın kalemine göre onun tarzında,film çekilmesi lazım bence bu kitaba.

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Kusura bakma suaryacım..
Cevap biraz gecikmeli olcak ama.Kitabın 104.sayfasındayım ve başından zor kaldrdım kendimi..Gerçekten çok güsel,okurken insanın içini ısıtan farklı bir yanı var..Senin de dedğin gibi çağan ırmaklık bir film..
Kitaptan Hüsnü Arkan'ı dinler gibi bir tat aldım..Sakin,Bir o kadar rahatlatıcı ve huzur dolduran ve bir o kadar gerçeklerle dolu...

Adsız dedi ki...

Yok canım önemli değil olsun.Evt insan içine girdimi çıkamıyor hikayenin o anları yaşıyorsun.Bir film izlemiş gibi oluyorsun sanki.