11 Mart 2012 Pazar

Pazar kombinim ve filmim...!





Mino'dan sonraki kitabım.Bgün başladım okumaya.Gerçi en büyük hatam önce filmi izlemek oldu galiba=( O yüzden biraz garip geliyor.Çünkü hep bir eksiklik arıyorum...Keki ben yaptım..=)  Çayım,kekim,kitabım,telefonum,kpss cep kitaplarım...

Ve sıra geldi filmime..Gerçekten içler acısı öyküsüyle var olan ama bir türlü ortaya çıkarılamayan gerçeklerden,tabulardan bahsediyor.Cinsel istismar..Üvey babası tarafından tecavüze uğrayan 16 yaşındaki bir genç kızın hayatından bahsediyor..
 Tavsiye ediyorum...

11 yorum:

semmma dedi ki...

kek nefis gözüküyor, kitap zaten enfes:) ama ne kadar filmden daha detaylı olsa, seneler arasındaki boşlukları doldursa, filmdeki kopukluklardan daha düzenli ilerlese de film kadar enfes değil.. jim sturgess yok bi kere kitabın içinde:)

precious ise sahiden içler acısı.. annesinin tavrı, okuma yazma çabası, çocukları..benim içim kaldırmamıştı izlerken..

Adsız dedi ki...

Süper bir kombin, harika görünümlü bir kek, güzel bir kitap, muhteşem bir film, olmazsa olmaz kpss zırvaları :D:D Muhteşem bir pazar olmuş :D:D:D

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Semmmma,
Teşekkr ederm..Bilmiyorum vallaha.Gerçekten büyük hata oldu.Keşke önce kitap yapsaydım.Çünkü sürekli ee burası filmde yoktu? yok şöle yok böle diyip duruyorum..=)Jim sturgess başta hiç hoşuma gitmemeişti ama filmin sonuna doğru olgunluk çöktü ve saçlara beyazlar düşünce gerçekten muhteşem oldu=)

Precious cidden içler acısı.Nasıl bir yaşam,nasıl bir anne?
Çocuğuna 3yaşında cinsel istismar yapan adama nasıl göz yumabiliyor ve kıznın adamı elinden aldığı duygusuna kapılıyor.?gerçekten bu dünyada herkes anne olmayı haketmiyor...

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Aradia,
Teşkkr edrm gerçktn.Bu pazar güzeldi gerçekten.Dolu doluydu=)

balböcükleri dedi ki...

canım fincanları sormuşsun paşabahçeden aldım üstelik fiyatı çok uygun.yanlız dört adet ve farklı renklerde her biri ayrı ayrı renk bir ara bloga post yaparım ok;)

Oglak Kizlari dedi ki...

Merhaba,

Hoşgeldim.
Bu filmi seyretmek istemiştim ama sonra unutmuşum. Iyiki hatırlattın. Paylaşım için ve bu güzel blog için teşekkür ederim.

Neşeli anne Çiğdem

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Bal böcükleri,
teşekr edrm..POstu dört gözle bekliyorum..Çünkü gerçektn bayıldm fincana,en kısa zamanda almayı düşünüyorum...

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Oğlak kızları,
Merhabalar hoşgeldin...
OO çok sevndm gerçekten.Böyle muhteşem bir şeye aracılık etmek çok hoş..Gerçekten izlenilmesi gereken ve unutulmaması,içimizde var olan bir gerçek olduğunu düşünmemizi gerektiren bir film bence..İi seyirler.

begonya35 dedi ki...

Canım çekti hemen kahvemi yapıyorum kek yerine büsküvi alırım artık filmini seyretmedim bence kitabı biraz zaman geçince oku daha zevkle okuyacaksın elimde 2 iki kitap var sırada birine akşam başladım ince çabuk biter sana afiyet olsun

dengesiz hatun dedi ki...

mimlendin :D

kırmızı saçlı cadı dedi ki...

Merhabalar begoş,
Dediğne uyaraktan kitabımı öteledim ve yepyeni bir kitaba başladım ki paylaşımımda görürsün zaten...
İyi ki şu kitaplar var yemin edrim.